INFORMACIJE O DOSTAVI

Z.U.A. Galena lab ima ugovor sa kurirskom službom Post express.

Isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije. Za sve narudžbine primljene do 12 sati od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 48 sati (2 radna dana) za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja paketa i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažene.

Cena isporuke:

Prodavac se obavezuje da će očekivani iznos troškova transporta/isporuke Kupcu dostaviti putem email-a ili telefonom. Prodavac informaciju o očekivanim troškovima transporta prosleđuje na osnovu mase pošiljke kao i zvaničnog cenovnika kurirske službe.

Očekivani troškovi transporta koje prodavac prosleđuje kupcu su isključivo informativnog karaktera i prodavac nije u mogućnosti da garantuje da će identičan iznos biti naplaćen od kupca od strane kurirske službe prilikom primopredaje pošiljke.

Reklamacije:

Kupac ima pravo na podnošenje prigovora u skladu sa odredbama Pravilnika o uslovima i načinu rešavanja reklamacija potrošača.

Zahtev za reklamaciju kupac prosleđuje Z.U. Apoteci Galena lab putem: telefona : 011 344 75 34 ili e-maila na adresu office@galenalab.rs . U zahtevu je neophodno navesti: broj porudžbine, podatke o podnosiocu reklamacije (ime i prezime, kontakt telefon i e-mail adresa), kratak opis reklamacije i zahtev kupca (otklanjanje greške, zamena ili vraćanje novca).

Prodavac je dužan da putem e-maila potvrdi prijem reklamacije (da kupca informiše pod kojim brojem je zavedena njegova reklamacija u evidenciji primljenih reklamacija) i da u roku od 8 dana donese odluku o odgovoru kupcu.

Ukoliko se ustanovi da je reklamacija osnovana, sve troškove njenog rešavanja snosi prodavac.

U slučaju da kupac donese odluku da odustaje od kupovine, bez navođenja razloga u obavezi je da u roku od 14 dana od dana prijema robe pošalje Z.U. Apoteci Galena lab  Obrazac Izjava o odustanku od ugovora zaključenog na daljinu na adresu: Južni bulevar 38, 11000 Beograd. Prodavac je dužan da putem e- maila obavesti kupca o prijemu Izjave o odustanku od ugovora zaključenog na daljinu.

U slučaju odustanka od kupovine troškove povraćaja robe snosi kupac, a vraćena roba mora biti u originalnom pakovanju i neoštećena. Prodavac vrši povraćaj koristeći ista sredstva plaćanja koja je kupac koristio u prvobitnoj transakciji, osim ako  kupac ne da saglasnost za primenu drugog sredstva plaćanja i pod uslovom da kupac zbog takvog povraćaja ne snosi nikakve troškove.