KAKO PORUČITI

  1. Na stranici sa detaljima proizvoda, odaberite količinu koju želite da kupite i zatim kliknite na dugme DODAJ U KORPU.

Nakon ovoga, odabrani proizvod će se naći u Vašoj korpi.

  1. Klikom na dugme KORPA bićete preusmereni na sadržaj Vaše korpe.

Pored svakog proizvoda nalaze se alatke za ažuriranje količine i brisanje sadržaja iz korpe, kao i dugme KUPI.

  1. Klikom na dugme KUPI biće Vam prikazana stranica INFORMACIJE ZA NAPLATU.

Ovo je stranica gde popunjavate Vaše lične podatke potrebne za realizaciju kupovine.
Da bi kupovina korisnika bila uspešno obrađena potrebno je da kupac unese tačne podatke o imenu i prezimenu, kontakt telefonu, email adresi i adresi isporuke.

Popunjavanjem ovih podataka saglasni ste da Z.U.A. Galena lab može Vaše podatke proslediti kurirskoj službi kako bi realizacija isporuke pošiljke bila moguća.
Napominjemo da je ostavljanje neispravnih podataka, kao i podataka koji ne pripadaju Vama strogo zabranjeno, i kažnjivo zakonom.

4. Nakon prijema narudžbine putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši potvrdu putem telefona ili e-maila. Ukoliko kupac ne dobije ovakvu potvrdu, potrebno je da proveri ispravnost e-mail adrese ili telefona koju je ostavio kao kontakt ili prijavu problema pošalje na e-mail adresu office@galenalab.rs.

Nakon potvrde narudžbine od strane kupca, narudžbina je neopoziva. Prodavac se obavezuje da naručene artikle isporuči neoštećene i u predviđenom roku. U slučaju bilo kakve promene, prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde narudžbine.

Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a o tome će obavestiti kupca porukom na e-mail ili telefonom, sa naznakom isporuke preostalih proizvoda.

Z.U.A. Galena lab zadržava pravo otkazivanja porudžbine o čemu će korisnik biti obavešten putem emaila koji je naveo prilikom naručivanja ili telefonom.

Z.U.A. Galena lab ne prihvata bilo kakvu odgovornost za primljene narudžbine ili isporučenu robu osobama mlađim od 18 godina.

Cena svakog proizvoda je prikazana u polju uz naziv i fotografiju proizvoda. Cena koja je prikazana je u dinarima i uključuje PDV. Proizvodi su podložni promeni cena sve do potvrde porudžbine. U cenu proizvoda nije uračunat cena dostave/isporuke robe, koja pada na teret kupca.

Način plaćanja: Plaćanje pouzećem, odnosno plaćanje porudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši u gotovini kuriru.